maanantai 13. heinäkuuta 2009

Tänään menin taas Sheban sairaalaan,jossa ihostani otettiin 2 uutta koepalaa ja toisesta tehdään tehtiin DIF-koe. .Sheba on valtava sairaalakompleksi, jossa monta eri sairaalaa.Se on Israelin ja koko lähi-idän suurin lääketieteellinen keskus, ja mennessäni sieltä pois bussilla,joka kiersi koko sairaala-alueen,näin siellä monen monta sairaalaa ja yksikköä,kuten lasten sairaalan, Alzheimer-yksikön, kuntoutustalon,joitakin mainitakseni.En ollut koskaan aikaisemmin ollut siellä ja ihmettelinkin alueen suurta kokoa. Klinikka ,jossa koepalat otettiin, on vanhemmalla puolella, ja siellä voisikin tehdä pientä pintaremonttia. Monet uusimmista sairaalayksiköistä olivat tosella modernin näköisiä ainakin bussin ikkunasta katsottuna.
Kävin eilen myös ihotautilääkärini luona, sillä hän soitti minulle torstaina sairaalan jälkeen ja pyysi käymään vastaanotollaan. Sain lähetteet verikokeisiin, vatsan ultrakuvaukseen sekä keuhkoröntgeniin.

9 kommenttia:

Susadim kirjoitti...

Mielenkiintoinen tuo sairaalakompleksi(vaikkei tietenkään kiva paikka sulle).

Vaikuttaa siltä, että sut tutkitaan kyllä erittäin hyvin ja perusteellisesti siellä.

anumorchy kirjoitti...

Valtavan kokoinen tuo Sheba tosiaan. Aika lahella meita kanssa, ei ole onneksi tarvinnut liikaa siella kayda. Kerran mies oli selkansa takia muutaman paivan. Meinasin aina eksya kun kavin hanta katsomassa!

Yaelian kirjoitti...

Susadim> Tosi mielenkiintoinen tosiaankin, tosin suurimman osan olen nähnyt bussin ikkunasta. Itse olin tutkittavani vanhemmalla puolella.Juu, erittäin perusteellisesti tutkitaan, ihan hyvä että sitten kaikki selviää kunnolla...

Anu;olin ihan yllättynyt miten iso tuo Sheba tosiaankin on.Nytkin siellä rakennetaan jotain uutta rakennusta ja korjataan toisia. Hyvin vaikuttava sairaalakompleksi.

Susa kirjoitti...

Hienoa etta siella on noin hyva paikka missa susta pidetaan huolta. Voimia!

Yaelian kirjoitti...

Susa>Kiitos:-) Terveydenhuolto on aika hyvin järjestetty täällä, tai ainakin maan keskustassa,ja toivottavasti myös pysyy sellaisena.

Elegia kirjoitti...

Tuohan on kuin pieni kylä, olin näkeväni shopping centerinkin.

Tosi hyvä juttu, että sinusta pidetään siellä hyvää huolta ja hoidetaan. Kauhea määrä kokeita, huh. Miksi pitää tehdä vatsan ultrakuvaus ja keuhkoröntgen? Voiko sairaus vaikuttaa niihin vai onko se jokin tarkistus vain?

Tsemmpiä ja haleja sinulle!

Nurkkalintu kirjoitti...

Kunnioitusta herättävän kokoinen sairaala-alue.
Hyvä, että ottavat sairautesi vakavasti ja heti alussa tutkivat asiantuntijuudella.
Muistan sinua rukouksissani.
((halit))

m.hannula@kolumbus.fi kirjoitti...

Hei!

Kiva juttu, että saat tarkkaa tutkintaa...lähetä mulle sun sähköpostiosoitteesi kun olen sen kadottanut.....ilmeisesti poistelin niitä ja vahingossa sinunkin...vaikka juuri se minun piti säästää:-(
terveisin

Yaelian kirjoitti...

Mirja,laitankin sulle sähköpostia heti kun ehdin...