maanantai 24. elokuuta 2009

Hmmm,mikäköhän mulla on....

Kävin tänään taas akupunktiossa;viimeksi kävin siellä Suomesta tulon jälkeen,mutta sen jälkeen siirsin tätä aikaa parisenkin kertaa,kosa oli noita vierailuja Suomesta. Vasen olkapää on ollut aika kipeä parisen viikkoa,ja tullut vain kipeämmäksi. Toukokuussahan oikea olkapää oireili,jolloin otin tulehduslääkkeitä ,ja myöhemmin akupunktiota. Tällä kertaa akupunktiohoito ei oikein auttanut,vaan olkapäätä särki melkein enemmän hoidon jälkeen.Viikon kuluttua uusi hoito, toivottavasti on parempi tämä olkapää siihen mennessä.

Suomesta tulon jälkeen kävin monen monessa verikokeessa,ja tulokset ovat tulleet nettiin. Mulla on oma salasanallinen sivusto sairaskassan sivustolla,jonne kaikki tai melken kaikki koetulokset tulevat.Tosi kätevää! Tosin biopsian tulos menee suoraan lääkärille. Olen viimeisen kuukauden aikana tullut aika vakuuttuneeksi siitä,ettei minulla olisikaan lupusta. Verikokeet nimittäin olivat käsitykseni mukaan ok, jos osaan niitä oikein tulkita. Lääkäriaika on torstaina,ja silloin pitäisi viimeisimmän biopsian tulostenkin olla siellä.Mutta jos minulla ei ole lupusta, niin jotakin ainakin on,sillä muuten ei olisi tätä ihottumaa (joka nyt on remissiossa) ja kipuja eri puolilla kroppaa.

6 kommenttia:

anumorchy kirjoitti...

Pomollani on fibromyalgia, ja sekin aiheuttaa kaikenlaista epamaaraista kipua ja vaivaa eripuolilla. Ihottumia hanella ei tosin ole kai ollut.

Susa kirjoitti...

Toivottavasti se ei olekaan lupus, vaaan joku ihottuma mika liittyy allergiaan tai muuhun "ei niin vakavaan".

Marja-Leena kirjoitti...

Vaikuttaa hyvältä sen lupuksen suhteen. Toivottavasti jatkossa selviää kaikki parhain päin.

Yaelian kirjoitti...

Täytyy nyt katsoa mikä tää oikein on. Lääkärissä käynti siirtyi kun putosin rappusista, joten vielä en ole saanut lopullisia tuloksia.

BLOGitse kirjoitti...

Asken vasta huomasin taman uuden blogisi!
Mika on tuon ihottuman tilanne talla hetkella?
Joka tapauksessa, voi hyvin!!!

Yaelian kirjoitti...

BLOGitse:Kiitos:-)Lue mun seuraava postaus,siellä kaikki vastaukset!