maanantai 4. tammikuuta 2010

Viikon nestekuuri

Päätin aloittaa viikon nestekuurin.Kai se vuoden alkukin tekee sen,että tekee mieli tehdä joitakin muutoksia. Nestekuuri on mulle ainakin aina antanut sellaisen puhdistuneen olon.Nestekuuri ei kuitenkaan tarkoita,että juon vain jotain ohutta mehulitkua,vaan laitan blenderiin myös avokaadoa,pähkinöitä,jne.

4 kommenttia:

Unelma kirjoitti...

Kuulostaa aika hienolta. Meillä on nyt niin kovat pakkaset, että nestekuurit kannattaa pitää keväällä. Olen joskus vuosia sitten paastonnut kerran tai kaksi vuodessa. Nyt en enää uskalla, kun elimistö on kokenut sairauksien myötä monia muutoksia. Pitäisi olla niin paljon tietoa, enkä enää jaksa hankkia. Mielenkiinnolla seuraan sinun tuntemuksiasi.

Jael kirjoitti...

Unelma:KOvilla pakkasilla varmaankin aika vaikeaa paastota,tosin täälläkin on öisin ja iltaisin aika kylmää,kun taas päivällä on tosi lämmintä,joka tekee tuon paaston vähän helpommaksi.Ja oikeastaan tuo minun ns.paastoni ei oikeastaan edes ole oikea paasto,koska juon smoothieita ja keittoja,joissa kaikki kuidut mukana,samoin pähkinöitä.Mutta tämä sopii minulle ainakin hyvin lyhyeksi aikaa,tarkoitus olisi saada tuo viikko loppuun.

Kati kirjoitti...

Upeaa, että olet löytänyt smoothiet! Löysin blogisi tehdessäni pH Miracle kirjan oikolukua ja siellä mainitaan Lupus.

Oli pakko laittaa viesti ja kertoa, että hyvä ystäväni Eeva sai SLE:n oireettomaksi pH-ruokavalion ja InnerLightin käsittelemättömien ravintolisien avulla, jotka tasapainottavat tehokkaasti pH:ta.

voit kysyä lisätietoa Eevalta, mitä hän teki
www.eevahietava.fi

Suosittelen lämpimästi tutustumaan Robert O. Youngin pH Miracle kirjaan (suom. pH-IHME).

Siitä on juuri tullut uusi päivitetty englanninkielinen versio ulos heinäkuussa ja suomenkielinen käännös tulee ulos lokakuun aikana.

Blogger kirjoitti...

As claimed by Stanford Medical, It is indeed the one and ONLY reason this country's women get to live 10 years longer and weigh 42 pounds less than we do.

(And by the way, it has absolutely NOTHING to do with genetics or some secret-exercise and really, EVERYTHING related to "HOW" they eat.)

P.S, What I said is "HOW", not "WHAT"...

Tap on this link to find out if this short quiz can help you find out your real weight loss potential