sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Pistos

Pistoskohta

Oikean käden kolmannessa sormessa on jo ollut jonkin aikaa jännetuppitulehdus,ja koska se viime aikoina kävi vaan pahemmaksi (tietokoneella kirjoittelu ei varmaankaan ole sitä paremmaksi tehnyt..),menin tänään ortopedille.Ihan lähellä oli sairaskassaani kuuluva ortopedi,ja pääsinkin heti,pienen odottelun jälkeen,hänen vastaanotolleen. Ortopedi antoi käden ja sormen liitoskohtaan pistoksen,jonka pitäisi parantaa tilannetta,mutta siitä lähtien on pistoskohtaa särkenyt ja kipu säteilee kyynärpäähän saakka.Soitin kilinikalle ,ja kuulemma kipuja voi tuon pistoksen jälkeen olla 48 tunnin ajan,auts! Toivottavasti ei nyt sentään noin kauan kestä tämä kipu.


Tätä sormessani olevaa juttua kutsutaan trigger fingeriksi eli napsusormeksi.Enemmän tietoa siitä täällä

4 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Toivotaan, että pistos auttaa, eikä pahentaisi tilannetta. Kerrohan sitten.

Yaelian kirjoitti...

Sooloilija:isälläni oli nivelreuma,joten kun tällaista tulee,niin aina se tulee mieleen,ja toivoo,että tämä olisi sellaista ohimenevää sorttia.Käsi on tuosta sormen kohdasta ollut kipeä jo aika monta kuukautta mutta nyt kun se paheni menin vihdoin ortopedille,Kerroin sitten auttoiko,nyt vielä sattuu ihan vietävästi.

anumorchy kirjoitti...

Mita ainetta sinne laitettiin? Semmosia ne laakarit on, ei kerro etukateen kaikkea. Minunkin hammaslaakarini tuota sinusoperaatiota vahatteli.

Yaelian kirjoitti...

Tässä saamassani paperissa lukee että Lidocaine methylprednisole acetate,Googlasin ja joku tulehduslääke on.Vieläkin sattuu eikä sormi tunnu paremmalta,ja se pistoskohta on tosi kipeä,Mutta kai tämä huomenna on jo parempi.Ja toivottavasti sinuksesi eivät ole enään kipeät.