sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Selkäkipua

Eilen alkoi selkää särkemään.Aikaisemminkin olen pariin otteeseen kärsinyt selkäkivuista, mutta ne ovat liittyneet alaselän lihasten jumiutumiseen, ja olen itse osannut tehdä sellaisia liikkeitä, että se on parantunut parin päivän kuluessa.Nyt tämä selkäkipu tuntuu alanikamissa, ja on hieman erilaista. Eilen alkoi tuntumaan alaselässä epämukavuutta ja tänä aamuna oli vaikeaa nousta ylös sängystä.Mistä helvetistä tämäkin tuli, etenkin nyt, kun otan tuota supervahvaa lääkettä! Yritän taivutella ja tehdä kobraliikkeitä, jospa ne auttaisivat.Matka takaisin on vähän yli viikon kuluttua, ja alaselkäkivuilla kaksi lentoa ja välissä oleva pitkä odotusaika olisi kyllä tuskallista.

Edit:olen venytellyt ja venytellyt, ja selkäsärky on hieman helpottanut. Mutta sen tilalle tuli vähän pahoinvointia, mutta kai sekin menee pian ohitse....

Bloody hell, my back started to ache in a major way yesterday! I have suffered from some muscular back pain in the past, but have been able to treat myself with certain movements and stretching.This,however,is different.It is not muscular pain. I felt discomfort in my whole middle body area yesterday,and getting up from bed this morning was hard. I tried to stretch myself and it helped a bit. But I don't get it;I am taking this superstrong medicine, and I still get new pains in my body! I have a return flight in just over a week; with a connecting flight and a long wait in between it would be painful with this kind of a back discomfort.

4 kommenttia:

anumorchy kirjoitti...

Ahaa, tama uusi blogi!
Voi nenu, ompa kurja tauti! Eika varmaan edes tiedeta mista se tulee ja miksi. Ja tuo aurinkojuttukin on varmaan hankala taalla. Toivotaan etta rauhottuu vahitellen.
Mieheni karsii kovasti selkakivuista myos ajoittain. Viime kuukausi on ollut aika vaikea. Toivottavasti lentomatkat Suomeen sujuu OK.

Yaelian kirjoitti...

Anu: Selkäkipu vähän hellitti,mutta sain selville että tämä tauti on sellainen, että kipuja tulee olemaan eri puolella kroppaa koko ajan, joten pitää vaan totutella ajatukseen. Toistaiseksi ollut siedettävää ja toivottavasti pysyykin sellaisena. Aurinkojuttu sitten onkin hankala kun asuu maassa missä aurinko paistaa niin paljon kuin Israelissa. Aioinkin heti palattuani marssia Shuk Hakarmelin lähellä olevaan kiinalaiseen kauppaan ostamaan päivänvarjon.....

Elegia kirjoitti...

Auts. Olen hiljaa mukana.

Yaelian kirjoitti...

Elegia>kiitos:-)