sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Väärä diagnoosi ja uusi diagnoosi

Viime viikolla piti mennä lääkärille kuulemaan biopsian tuloksia, mutta kun putosin rappusista,se siirtyikin tälle päivälle. Lääkäri kysyi,onko minulla biopsian tuloksia,jolloin vastasin,että hänellähän ne piti olla.Kun tein biopsian sairaalassa;olisi minun pitänyt tulla takaisin 3 viikon kuluessa hakemaan tuloksia,mutta lääkäri sanoi,ettei minun tarvitse vain sitä varten tulla,sillä hän lähettää tulokset lääkärilleni (entiselle kolleegalleen).Näköjään hän unohti koko asian,ja lääkärini ei koskaan saanut tuloksia...Mutta hän sitten soittikin sairaalaan,ja sai tulokset ,ja tunti sitten lääkärini soitti minulle....

IHANAA,MINULLA EI OLEKAAN LUPUSTA!!!! ELI SEN SIJAAN VIIME TAMMIKUUSSA SAATU ENSIMMÄINEN DIAGNOOSI,JOKA ON GRANULOMA ANULARE, KIUSALLINEN KROONINEN IHOTAUTI(jonka vuoksi joudun välttämään aurinkoa niin paljon kun vaan voin),MUTTA VAARATON!! EN YMMÄRRÄ,MITEN SILLOIN HUHTIKUUSSA TOISEN BIOPSIAN JA YHDEN POSITIIVISEN ERIKOISVERIKOKEEN PERUSTEELLA SAIN TUON LUPUS-DIAGNOOSIN...HELPOTTUNUT OLO! TOSIN MINULLA ON PIENI D-VITAMIININ PUUTOS,JOKA PITÄÄ HOITAA ENSIKÄTEEN,D-VITAMIINI ON ERITTÄIN TÄRKEÄ ELIMISTÖLLE!!TÄMÄN BLOGIN VOI KAI SITTEN NYT KUOPATA......

Enpäs kuoppaakaan,vaan pidän tätä sekalaisena blogina,sellaisellekin on joskus tarvetta....vähän kuin muistikirja vaikka...

16 kommenttia:

anumorchy kirjoitti...

No mutta sehan onkin hyva syy kuopata blogi!!!

Jael kirjoitti...

Anu:Niinpä onkin:-)

Nurkkalintu kirjoitti...

Yaelian, olen iloinen puolestasi! :-)
Kiitollinen helpotuksen huokaus väärästä diagnoosista.
Eihän tuo ihosairauskaan kiva ole, mutta mieluummin näin.
((halit))

Susadim kirjoitti...

Mahtavaa, paljon parempi diagnoosi!!

Jael kirjoitti...

Nurkkalintu:Kiitos, oli tosi helpotus, tuntuu tuo ihosairaus (joka nyt on remissiossa) pieneltä tuohon lupukseen verrattuna.

Susadim:Kiitos, joo,paljon paljon parempi:-)

Mirja Hannula kirjoitti...

Onneksi olkoon minunkin puolestani. Ihmettelnkin sitä, että kuinka voit asua ja elää Israelissa jos sinulla on SLE? Hyvä ettei ole!
Lääkäritkin erehtyy....

Jael kirjoitti...

Mirja:Kiitos! Kuitenkin joudun varomaan edelleenkin tuon ihottuman takia aurinkoa,koska mulla on selvästi aika vahva aurinkoherkkyys. Oli helpotus,ettei se ollut SLE,mutta kipuja siellä täällä kuitenkin on koko ajan eikä kokeissa näy mitään...

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten hyvia uutisia!!
Tiedan milta tuntuu: kevealta, iso taakka pois harteita, elama hymyilee jalleen taysilla. Monta vuotta sitten minulle annettiin vaara diagnoosi ja sanottiin etta minulla on krooninen parantumaton sairaus... Ja tietenkin tulin sairaammaksi vain jo siita etta kuvittelin etta minulla on se tietty sairaus... mika helpotus kun diagnoosi poistettiin sen jalkeen kun 'ihmeellisesti parannuin' taudista, josta kukaan ei parane, vaikka siihenkin meni vuosia. :-)
Olen joskus ajatellut etta Israelissa on liian hyva terveyshuolto (vaikka sitakin monet taalla moittivat!), koska usein terveistakin tehdaan sairaita...

Tuure kirjoittaa kirjoitti...

Yaelian, Onnea! Olen iloinen puolestasi.

Minulla tapahtui vähän samalla lailla kuin sinulla kun olin pieni. Lääkäreiden virheen takia minun olisi pitänyt kuolla noin kolmikuisena, mutten sitten kuollutkaan :)

Jael kirjoitti...

S:Vähän myöhässä tämä vastaus...Totta,juuri tuolta tuntui! Vaikka tuo välillä (kuten nyt)putkahtava ihotauti on kiusallinen ja ikävä,se ei kuitenkaan ole vaarallinen kuten lupus. Nauratti tuo että terveistäkin tehdään sairaita....;-)

Tuure:kiitos, kyllä sullakin oli todella tuuria,vaikket silloin siinä vaiheessa sitä itse tiedostanutkaan;-)

Tuula kirjoitti...

Huomasin vasta asken, etta sulla on tallainenkin blogi. Tai on ollut. Siis hyva niin, etta olet lopultakin saanut oikean diagnoosin!

Siis olet varmaan elanyt kamalan paineen alla sielta vaarasta diagnoosista asti. Voin vaan kuvitella.

Voisin kertoa muutaman jutun vaarista ja oikeista diagnooseista, mutta kerron ne joskus henkilokohtaisesti enka taalla. Mutta kaikkea voi sattua ja tapahtua...

Phivos Nicolaides kirjoitti...

Monet toivottaa Hyvää Uutta Vuotta!

Jael kirjoitti...

Tuula:nyt vasta huomasin kommenttisi. Olikin tosi helpotus kuulla,että diagnoosi oli väärä,sillä lupus on vaarallinen sairaus.Nyt on vain tuo ihojuttu,jonka aurinko aiheuttaa.Aika hassua,että asun täällä kovin aurinkoisessa maassa,ja joudun kovasti sitä aurinkoa välttämään,ei ihan helppoa.Siis sinullakin on ollut vääriä diagnooseja!

Phivos:kiitos ja same to you!

Blog27999 kirjoitti...

Look at the way my colleague Wesley Virgin's autobiography launches in this SHOCKING and controversial video.

As a matter of fact, Wesley was in the military-and soon after leaving-he revealed hidden, "MIND CONTROL" secrets that the CIA and others used to get everything they want.

As it turns out, these are the same methods tons of celebrities (especially those who "come out of nothing") and the greatest business people used to become wealthy and successful.

You probably know how you utilize only 10% of your brain.

Mostly, that's because the majority of your brainpower is UNCONSCIOUS.

Maybe this thought has even taken place INSIDE OF YOUR own brain... as it did in my good friend Wesley Virgin's brain about seven years back, while driving a non-registered, beat-up trash bucket of a car without a license and with $3.20 in his pocket.

"I'm absolutely frustrated with going through life paycheck to paycheck! When will I finally make it?"

You took part in those types of thoughts, ain't it right?

Your success story is waiting to happen. All you have to do is in YOURSELF.

CLICK HERE TO LEARN WESLEY'S METHOD

Unknown kirjoitti...

As reported by Stanford Medical, It's in fact the one and ONLY reason this country's women live 10 years longer and weigh on average 42 pounds lighter than us.

(And actually, it has totally NOTHING to do with genetics or some secret exercise and absolutely EVERYTHING to do with "how" they are eating.)

P.S, I said "HOW", and not "what"...

Click on this link to uncover if this little quiz can help you decipher your real weight loss potential

Unknown kirjoitti...

In this manner my buddy Wesley Virgin's story launches with this SHOCKING and controversial video.

Wesley was in the military-and soon after leaving-he unveiled hidden, "MIND CONTROL" secrets that the government and others used to get everything they want.

THESE are the exact same SECRETS many celebrities (especially those who "became famous out of nothing") and top business people used to become rich and successful.

You probably know how you use only 10% of your brain.

That's mostly because most of your BRAINPOWER is UNCONSCIOUS.

Maybe this conversation has even taken place INSIDE OF YOUR very own brain... as it did in my good friend Wesley Virgin's brain 7 years ago, while riding an unregistered, trash bucket of a car without a license and with $3.20 in his pocket.

"I'm absolutely fed up with living check to check! When will I get my big break?"

You took part in those questions, isn't it right?

Your own success story is going to happen. All you have to do is in YOURSELF.

CLICK HERE TO LEARN WESLEY'S SECRETS