tiistai 5. tammikuuta 2010

Nestepäivä nro 2


Aamulla
-puolikas lasillinen vettä ,jossa sitruunamehua ja chiliä
-lasi eilistä vihersmoothieta
-muki yrttiteetä
-lasillinen cashew-banaani-mustikkapirtelöä(½ dl liotettuja cashewpähkinöitä,yksi jäädytetty banaani, mustikoita, vettä)


Lounas
-iso annos samaa keittoa kuin eilen paitsi että chilihiutaleiden sijaan laitoin kokonaisen punaisen pienen chilipippurin joukkoon.
-muki yrttiteetä


Illalla
-lasi aika samanlaista vihersmoothietä kuin aamulla
-pikkuinen pirtelöannos,jossa blenderiin heitettiin pari parapähkinää,mansikoita ja vettä
-yrttiteetä


Tänään oli helpompaa sikäli että eilinen päänsärky oli melkein poissa. Muuten ihan ok olo paitsi että paleltaa välillä. Illalla joogassa tuntui hyvältä ,koska olo oli tosi kevyt. Yleensä joogassa aina tuntuu liian lämpimältä,sillä pari ihmistä siellä kärsii kylmyydestä ja niinpä heidän takiaan on liian lämmintä.Eilen ei tuntunut lainkaan liian lämpimältä,koska muutenkin vähän palellutti.Tosin yleensä aina paastoan muutenkin  puoli päivää ennen joogaa,sillä se sujuu silloin paremmin. Syön normaalistikin enimmäkseen vihanneksia ja hedelmiä,sekä päivittäin vihersmoothieita,joten detox oireeni ovat aika vähäiset.

1 kommentti:

Blog27999 kirjoitti...

Easy "water hack" burns 2 lbs OVERNIGHT

Well over 160 thousand men and women are hacking their diet with a simple and SECRET "water hack" to drop 2 lbs each and every night in their sleep.

It is painless and it works with everybody.

Here's how to do it yourself:

1) Go get a clear glass and fill it up half glass

2) Then learn this proven HACK

you'll be 2 lbs lighter as soon as tomorrow!