sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Pistos

Pistoskohta

Oikean käden kolmannessa sormessa on jo ollut jonkin aikaa jännetuppitulehdus,ja koska se viime aikoina kävi vaan pahemmaksi (tietokoneella kirjoittelu ei varmaankaan ole sitä paremmaksi tehnyt..),menin tänään ortopedille.Ihan lähellä oli sairaskassaani kuuluva ortopedi,ja pääsinkin heti,pienen odottelun jälkeen,hänen vastaanotolleen. Ortopedi antoi käden ja sormen liitoskohtaan pistoksen,jonka pitäisi parantaa tilannetta,mutta siitä lähtien on pistoskohtaa särkenyt ja kipu säteilee kyynärpäähän saakka.Soitin kilinikalle ,ja kuulemma kipuja voi tuon pistoksen jälkeen olla 48 tunnin ajan,auts! Toivottavasti ei nyt sentään noin kauan kestä tämä kipu.


Tätä sormessani olevaa juttua kutsutaan trigger fingeriksi eli napsusormeksi.Enemmän tietoa siitä täällä

6 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Toivotaan, että pistos auttaa, eikä pahentaisi tilannetta. Kerrohan sitten.

Jael kirjoitti...

Sooloilija:isälläni oli nivelreuma,joten kun tällaista tulee,niin aina se tulee mieleen,ja toivoo,että tämä olisi sellaista ohimenevää sorttia.Käsi on tuosta sormen kohdasta ollut kipeä jo aika monta kuukautta mutta nyt kun se paheni menin vihdoin ortopedille,Kerroin sitten auttoiko,nyt vielä sattuu ihan vietävästi.

anumorchy kirjoitti...

Mita ainetta sinne laitettiin? Semmosia ne laakarit on, ei kerro etukateen kaikkea. Minunkin hammaslaakarini tuota sinusoperaatiota vahatteli.

Jael kirjoitti...

Tässä saamassani paperissa lukee että Lidocaine methylprednisole acetate,Googlasin ja joku tulehduslääke on.Vieläkin sattuu eikä sormi tunnu paremmalta,ja se pistoskohta on tosi kipeä,Mutta kai tämä huomenna on jo parempi.Ja toivottavasti sinuksesi eivät ole enään kipeät.

Blog27999 kirjoitti...

As claimed by Stanford Medical, It is in fact the ONLY reason women in this country live 10 years more and weigh an average of 19 kilos lighter than we do.

(And actually, it really has NOTHING to do with genetics or some secret exercise and really, EVERYTHING about "how" they eat.)

P.S, I said "HOW", and not "WHAT"...

TAP this link to see if this quick test can help you find out your real weight loss potential

Unknown kirjoitti...

You should see how my associate Wesley Virgin's adventure starts with this SHOCKING AND CONTROVERSIAL video.

As a matter of fact, Wesley was in the military-and soon after leaving-he found hidden, "SELF MIND CONTROL" secrets that the government and others used to obtain everything they want.

These are the exact same tactics tons of famous people (especially those who "became famous out of nothing") and elite business people used to become wealthy and successful.

You probably know that you use less than 10% of your brain.

Really, that's because most of your BRAINPOWER is UNCONSCIOUS.

Perhaps that expression has even occurred INSIDE your own head... as it did in my good friend Wesley Virgin's head about seven years back, while driving an unregistered, garbage bucket of a vehicle with a suspended license and in his pocket.

"I'm very fed up with living check to check! When will I finally make it?"

You've been a part of those those questions, isn't it so?

Your own success story is waiting to start. You need to start believing in YOURSELF.

UNLOCK YOUR SECRET BRAINPOWER