sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Kilpirauhasen hyvinvointiin


Parin viimeisen vuoden ajan olen lihonut reilusti,ja viime syksynä alkoi ihan kamala hiustenlähtö,joka jatkuu vieläkin. Tietysti heti epäilin kilpirauhasta,ja tilasinkin vuosi sitten  ajan endokrinologille,joka antoi lähetteen verikokeisiin.Verikokeiden mukaan kaikki oli kuitenkin ok,vaikka lihominen jatkoi ja alkoi hiustenlähtö,ja välillä oli niin väsähtänyt olo....Itse kuitenkin tuntui siltä että kilpirauhasessa oli jonkinlaista jumittumista,vaikkei se verikokeissa näkynytkään.On arvioitu että länsimaisesta väestöstä jopa puolet väestöstä saattaa kärsiä piilevästä kilpirauhasen hidastuneesta toiminnasta.Ehkä minäkin kuulun siihen väestönosaan....
Niinpä olin iloinen kun sain Bioteekilta kokeiluun heidän 2 uutta tuotettaan,jotka on kehitetty kilpirauhasen hyvinvointiin. Super Kilpirauhanen (lisätietoa linkin takana)on monipuolinen yhdistelmä hyvin imeytyviä tärkeitä  vitamiineja sekä hivenaineita,jotka tukevat kilpirauhasen toimintaa.Pitoisuudet on suunniteltu sopimaan suomalaiselle väestölle.Superkilpirauhanen sisältää mm.seleeniä,jota tarvitaan kilpirauhashormonin aktivoitumiseen.
Toinen saamani tuote oli Super Tyrosiini(lisätietoa linkin takana)Super Tyrosiini,kilpirauhasen rakenneosa,on aminohappo,jota esiintyy yleisesti proteiinipitoisissa ruoissa. Super Kilpirauhanen ja Super Tyrosiini sopivat yhteiskäyttöön,mutta Super Kilpirauhanen nautitaan ruuan yhteydessä kun taas Super Tyrosiini nautitaan tyhjään vatsaan,jolloin imeytyminen on tehokkainta.

Nämä kilpirauhasen hyvinvointiin tarkoitetut tuotteet eivät korvaa kilpirauhaslääkitystä,mutta niiden tarkoitus on saada jumittunut kilpirauhanen voimaan paremmin. Toivonkin että niistä löytyy minulle hieman apua edellä mainitsemiini vaivoihin. Molemmissa pakkauksissa on 2 kuukauden annos, 
Bioteekin Super Kilpirauhanen/Super Tyroniini-tuotteiden lisäksi on hyvä helliä kilpirauhasta välttämällä turhaa  stressiä,huolehtimalla riittävästä levosta sekä liikunnasta. Niiden lisäksi suositellaan käytettävän vahvaa D-vitamiinia  sekä  B12-vitamiinia. Tarvittaessa vältetään myös maitotuotteita ja gluteenia.. Maitotuotteita minun pitäisi muutenkin välttää laktoosi-intoleranssin vuoksi,ja kuvassa näkyviin  gluteenittomiin tattarikakkuihin(kuin riisikakut) olen jo jäänyt koukkuun....Molempien tuotteiden kapselit eivät sisällä gluteenia tai laktoosia,mutta vegaanien on hyvä huomioida että kapselien liivate on eläinperäistä.

Tämä oli hyvä syy laittaa tänne postaus,ensimmäinen 4 vuoteen.Tämän olen julkaissut myös Appelsiinipuun Alla-blogissani,mutta koska postaus liittyy terveyteen,on sen paikka myös täällä,

9 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Kiinnostava kokeilu: Seuraan sua haukkana:)

<3

Jael kirjoitti...

Leena:)kunhan saisi sen hiustenlähdön loppumaan....Raportoin sulle ,tietysti.

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

Mielenkiintoista! Itsekin sairastan vajaatoimintaa, ja olen tätä Super kilpirauhanen-tuotetta miettinytkin, mutta jäänyt vielä harkintavaiheeseen.
Mielenkiinnolla kuulisin, miten sinulla toimii nämä yhdistelmänä.
ja hei, sun kuva on ihana! Tuo appelsiinioksa. Olen miettinyt tatuointia appelsiininkukista ja appelsiineistä. <3

Plush Possum Studio kirjoitti...

Hello! Thanks for giving me your kind comment at my new paper doll outfit. I like your informative blog. I also like rice cakes too! My favorite way of eating one is with almond butter and apricot jam.
:)
xoxo Rose

ANNA kirjoitti...

Gracias por tu paso significa mucho ya que un personage que me hace la vida imposible diciendo que le copio poemas y muchos seguidores se han ido
Besos

Unknown kirjoitti...

Your Affiliate Money Making Machine is waiting -

And making money online using it is as easy as 1 . 2 . 3!

Here are the steps to make it work...

STEP 1. Input into the system which affiliate products the system will advertise
STEP 2. Add some PUSH button traffic (this LITERALLY takes 2 minutes)
STEP 3. Watch the affiliate products system grow your list and sell your affiliate products all by itself!

Are you ready to make money ONLINE??

Click here to make money with the system

Sus' kirjoitti...

Sun ilme on ihan hulvaton;Dd

Kaameata jos hiukset lähtisi, mun karisman ja hehkun kruunu!! Toivotaan parasta ja pelätään pahinta ja ennen kaikkea eletään täysillä, hiuksittakin on hauskaa;D (onhan..?)

Tanssityttö kirjoitti...

Mielenkiintoista! Oma kilppariarvokin on heitellyt, vähän laskusuhdanteessa. Huomaa kyllä, että olo ei ole normaali. Onneksi pääsin edes anemiasta eroon! Silloin vasta olikin veto poissa, ja välillä pyörryttikin.

Azka Kamil kirjoitti...

Kiinnostava kokeilu: Seuraan sua haukkana:)