keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Taas selkäsärkyä

Eilen selkäsärky tuli takaisin,ja illalla taas venyttelin parhaani mukaan. Ehkä rasitin itseäni liikaa, sillä esimerkiksi ajoin koko ratikka 3 B reitin ja vielä uuden ratikka 9 reitin leikkiessäni turistia.Ehkä se istuminen oli pahaksi. Yöllä heräsin klo 3 aikaan ja en päässyt liikkumaan. Jonkun ajan kuluttua onnistuin nousemaan sängystä ja muistin,että olin ottanut mukaani 500mg kipulääkkeitä. Sain kipulääkereseptin puolitoista vuotta sitten kuukautiskipuihin,mutten ollut käyttänyt niitä kertaakaan.Onneksi otin ne mukaani tänne, sillä yhden otettuani pystyin nukahtamaan uudestaan.Selkä on nyt tosi arka ja kankea,ja täytyy varoa sen kanssa. Tänään myös otin viimeisen kortisonisteroidiannoksen ja toivonkin sen tuoman turvotuksen nyt laskevan.

En ole koskaan halunnut ottaa mitään lääkkeitä.Olin joskus kaksikymppisenä antibioottikierteessä,mutta kun ne lopetin loppuivat jatkuvat flunssatkin. Olen aina ottanut lääkkeitä vaan ihan pakon edessä ,eikä niitä tilaisuuksia ole tätä ennen onneksi montaa ollut. Olen tuntenut itseni ihan tosi terveeksi ja yrittänyt pitää koneistoani kunnossa ruokavaliolla, liikunnalla ja sen sellaisella, mutta sekään ei ole tae siitä,että terveys pysyy hyvänä. Nyt täytyy kai sopeutua siihen, että lääkkeet tulevat kuulumaan elämääni, ja se on melkein se vaikein juttu,koska en haluaisi tunkea mitään kemikaaleja sisääni. Mutta onneksi myös alternatiivisista hoidoista, kuten akupunktiosta ,näkyy olevan apua. Tosin tuo sisäelinten vaurioituminen huolestuttaa,että voinko pitää sen kurissa jos pidän itsestäni muuten hyvää huolta ja käytän alternatiivisia hoitoja ja ehkä homeopaattisia lääkkeitä...

3 kommenttia:

Nurkkalintu kirjoitti...

Näin Susan blogilistalla uuden blogin ja tulin katsomaan.
Yllätys oli suuri ja olen aivan sanaton. Yaelian, olen pahoillani sairaudestasi.
((halirutistus))

Jael kirjoitti...

Nurkkalintu>Kiitos sanoistasi!

Blog27999 kirjoitti...

In this fashion my pal Wesley Virgin's tale launches in this SHOCKING AND CONTROVERSIAL VIDEO.

Wesley was in the army-and shortly after leaving-he discovered hidden, "self mind control" tactics that the government and others used to obtain whatever they want.

These are the EXACT same tactics tons of celebrities (especially those who "became famous out of nothing") and elite business people used to become rich and famous.

You probably know how you only use 10% of your brain.

That's mostly because most of your BRAINPOWER is UNTAPPED.

Perhaps this expression has even taken place INSIDE your very own head... as it did in my good friend Wesley Virgin's head 7 years ago, while riding a non-registered, beat-up trash bucket of a car without a driver's license and with $3 on his bank card.

"I'm absolutely frustrated with going through life check to check! When will I finally make it?"

You've taken part in those types of conversations, ain't it so?

Your success story is going to be written. Go and take a leap of faith in YOURSELF.

WATCH WESLEY SPEAK NOW